Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu έρχεται στο Netflix με την υπογραφή του Σπάικ Λι

*
Ο Σπάικ Λι φτάνει στο Netflix για να δουλέψει πάνω στην ταινία Gordon Hemingway & The Realm of Cthulhu του Στεφόν Μπρίστολ. Στο σενάριο (με την υπογραφή του Χανκ Γουν) μάς φέρνει στην ανατολική Αφρική του 1928 όπου ο Γκόρντον Χέμινγουεϊ συνεργάζεται με την πριγκίπισσα Ζενέμπε της Αιθιοπίας για να σώσουν τον αντιβασιλέα τους που έχει απαχθεί από ένα αρχαίο κακό. Ο Μπρίστολ έχει σκηνοθετήσει το See You Yesterday του 2019, στην οποία συμμετείχε και πάλι ο Σπάικ Λι. Τον τομέα των οπτικών εφέ θα επιμεληθεί η ομάδα του Goodbye Kansas (Jack Ryan, Cursed, The French Dispatch), ενώ το Netflix δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν τη σχέση με την σχετική μυθολογία του Λάβκραφτ. Αναμένουμε με αγωνία οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία για την παραγωγή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*