Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Grand Tour της Amazon στην κορυφή της πειρατείας

H εκπομπή Grand Tour της Amazon είναι ένα reboot του επιτυχημένου Top Gear, με το πρώτο επεισόδιο να μαζεύει εκατομμύρια views καθώς και με τους ‘’πειρατές’’ να κατέβασαν τα τρία πρώτα επεισόδια με πρωτοφανείς ρυθμούς. Λόγω του ότι απαιτείται ετήσια συνδρομή της τάξεως των 100 δολαρίων για το Amazon Prime, πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν με πλάγιες μεθόδους να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους σόου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Muso και τις δημοσιεύσεις της Daily Mail την Κυριακή, οι φορές που οι θεατές κατέβασαν παράνομα το πρώτο επεισόδιο ήταν 7,9 εκατομμύρια, με το δεύτερο και το τρίτο να αγγίζουν τις 6,4 και 4,6 εκατομμύρια φορές αντίστοιχα.



Τέλος, η Amazon φαίνεται να έχασε γύρω στις 3,2 εκατομμύρια λίρες μόνο από το πρώτο επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία το Grand Tour έχει ξεπεράσει ακόμα και το Game of Thrones στα παράνομα σοκάκια του διαδικτύου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*