Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO Max ετοιμάζει περισσότερο «παιδικό» περιεχόμενο λόγω ανταγωνισμού

*
Με τα Netflix και Disney+ να προσφέρουν ήδη αρκετό «παιδικό» περιεχόμενο, ήρθε η ώρα και για το HBO Max να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Η πλατφόρμα αναγνωρίζει πως το κοινό μικρότερων ηλικιών είναι σημαντικό και μπορεί να το εκμεταλλευτεί εμπορικά και έτσι έχει βάλει ήδη μπρος για νέες παραγωγές στα γνωστά franchises Ben 10, Teen Titans Go! και The Amazing World of Gumball. Είναι γνωστό μάλιστα από πρόσφατες έρευνες σε αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ, πως τα παιδιά έως 5 ετών ξοδεύουν αρκετές ώρες μπροστά από την τηλεόραση και το YouTube και σίγουρα και οι γονείς τους θα πρέπει να βρίσκουν την καλύτερη δυνατή λύση για να τους δίνουν πρόσβαση στο καλύτερο δυνατό περιεχόμενο. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η μάχη και σε αυτό το κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*