Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το HBO τοποθετείται για το ποτήρι των Starbucks στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones

*
Ένα ποτήρι καφέ από τα Starbucks στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones κατάφερε να δημιουργήσει αρκετό buzz στα social media παγκοσμίως και το HBO τοποθετήθηκε επί του θέματος. Για όσους δεν γνωρίζουν, ένα ποτήρι άσχετο με το ντεκόρ και την όλη ατμόσφαιρα βρέθηκε σε μία από τις τραπεζαρίες που γευματίζουν οι ήρωες της σειράς σε μια σκηνή και οι πιο παρατηρητικοί αντιλήφθηκαν αμέσως ότι πρόκειται για καφέ από τη γνωστή αλυσίδα καφέ. Ήταν κάτι απρόβλεπτο σε μια από τις πιο προσεγμένες και ακριβές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης ή κάτι που έγινε επίτηδες;



Ο Bernie Caulfield, ένας από τους παραγωγούς του show, ζήτησε συγγνώμη σε συνέντευξή του στο WNYC Radio και σημείωσε πως ήταν λάθος από κάποιον συνεργάτη που βρισκόταν στα γυρίσματα και το άφησε πάνω στο τραπέζι των σκηνικών. Το HBO απάντησε κι αυτό χιουμοριστικά στο θέμα, τονίζοντας πως «ο latte που εμφανίστηκε ήταν λάθος. Η Daenerys παρήγγειλε ένα herbal tea». Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην υπάρξει και τοποθέτηση των Starbucks, που ήρθε μέσω tweet.



Πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς για το αν τελικά το παραπάνω έγινε επίτηδες ή κατά λάθος, καθώς πρόκειται για τα τελευταία επεισόδια που μετρούν ήδη αρκετά εκατομμύρια θεάσεις. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*