Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Heroes Reborn έρχεται αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Πρεμιέρα σε πρώτη προβολή κάνει τον Ιανουάριο του 2016 στον OTE TV η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας Heroes Reborn. Από τον δημιουργό / παραγωγό Τιμ Κρινγκ, που υπογράφει και την πρωτότυπη, καταξιωμένη σειρά του 2006, Heroes, έρχεται το Heroes Reborn, μία επική σειρά 13 επεισοδίων, που καταγράφει τις ζωές μίας ομάδας ανθρώπων οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν ειδικές δυνάμεις.   H νέα σειρά κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 22.00, στο OTE CINEMA 4HD και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα, ενώ ήδη βρίσκονται στον αέρα του OTE CINEMA 4HD όλα τα επεισόδια από τους 4 κύκλους του Heroes (κάθε μέρα 2 επεισόδια στις 00.00 και 01.00). 



Η πλοκή του Heroes Reborn ξεκινά έναν χρόνο μετά από μία τρομοκρατική επίθεση που καταστρέφει μία ολόκληρη πόλη στο Τέξας. Οι Evos, οι άνθρωποι με τις ιδιαίτερες ικανότητες, ενοχοποιούνται για την επίθεση και καταλήγουν φυγάδες από εκείνους που τους καταδιώκουν με σκοπό να τους εξολοθρεύσουν.



Μέσα από διαφορετικές περιπέτειες, κάποιοι από αυτούς τους ήρωες συναντιούνται, ενώ διασταυρώνονται και με μερικούς από τους παλιούς Heroes. Όλοι μαζί, καλούνται να σώσουν τον κόσμο και το ανθρώπινο είδος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*