Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Hulu προετοιμάζει τηλεοπτική σειρά The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το προετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά του The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν γήινο που ονομάζεται Arthur Dent, ο οποίος ανακαλύπτει οτι το σπίτι του θα γκρεμιστεί για να περάσει από εκεί αυτοκινητόδρομος, ενώ και η Γη βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

Θα σωθεί από έναν εξωγήινο με το όνομα Ford Prefect, ο οποίος είναι ο συγγραφέας μια εγκυκλοπαίδειας που έχει τον τίτλο The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy. Οι περισσότεροι γνωρίζουν την ομώνυμη νουβέλα του Douglas Adams, όμως το Hitchhiker’s Guide to the Galaxy έχει αλλάξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Η ιδεά καρφώθηκε στο μυαλό του Adams όταν αυτός ταξίδευε στην Ευρώπη έχοντας συντροφιά μια κόπια του The Hitchhiker’s Guide to Europe.


Μερικά χρόνια μετά βρήκε δουλειά ως σεναριογράφος για μια ραδιοφωνική σειρά και μετά η τύχη τον έφερε κοντά στους Monty Python. Ακολούθησε η γνωριμία του με έναν παραγωγό του BBC και το αποτέλεσμα ήταν μια κωμική ραδιοφωνική σειρά έξι επεισοδίων που βγήκε στον αέρα το 1978. Αυτό ήταν αρκετό για να μπει το νερό στο αυλάκι όσον αφορά το The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*