Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Inhumans της Marvel παίρνει σάρκα και οστά

*
Το Inhumans είναι η νέα σειρά της Marvel που αναπτύχθηκε για τo ABC και είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic της εταιρείας. Για τη δημιουργία της σειράς έχουν χρησιμοποιηθεί ψηφιακές κάμερες της IMAX οι οποίες δεν ανεβάζουν μόνο το κόστος της σειράς, αλλά και την ποιότητά της. Αν και η συγκεκριμένη σειρά δεν αποτελεί spin-off του Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D., και οι δύο συνυπάρχουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. H σειρά επικεντρώνεται γύρω από τον Black Bolt (Anson Mount) και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπου ζουν στην τεχνολογικά ανεπτυγμένη πόλη Attilan, όταν κάποια στιγμή όλα όσα γνωρίζουν θα αρχίζουν να αλλάζουν, ενώ οι ίδιοι καθώς και η πόλη τους θα τεθούν σε κίνδυνο.



Tα 2 πρώτα επεισόδια του Inhumans έχουν προγραμματιστεί να κάνουν ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες της IMAX την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ η προβολή ολόκληρης της σειράς θα ξεκινήσει στις 26 του ιδίου μήνα από το ABC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*