Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Mythic Quest επιστρέφει στο Apple TV+ με special episode (trailer)

Το Mythic Quest του Apple TV+ επιστρέφει με ένα standalone special λίγο πριν το δεύτερο κύκλο επεισοδίων του. Το show των Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) και Charlie είναι workplace comedy με τις περιπέτειες μιας ομάδας ανάπτυξης video games που εργάζεται σε ένα διάσημο MMO με το όνομα Mythic Quest. Σε αυτό εμφανίζονται οι McElhenney, Ashly Burch, Charlotte Nicdao, Danny Pudi και David Hornsby. Το μισάωρο special ονομάζεται Everlight και αναμένεται να διατεθεί στο streaming service στις 16 Απριλίου.

Η δεύτερη σεζόν του Mythic Quest θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Μαΐου. Το Everlight θα σταθεί ως γέφυρα που θα ενώνει το προηγούμενο special του show και του δεύτερου κύκλου επεισοδίων του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*