Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netfix ενεργοποιεί τη λειτουργία Top 10 για όλες τις χώρες

*
Το Netflix προσθέτει άλλο ένα φίλτρο για το περιεχόμενό του, βοηθώντας τους χρήστες να ανακαλύψουν νέες σειρές και ταινίες με το Top 10. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα θα αρχίσει να εμφανίζει τις τάσεις θέασης κάθε χώρας, έτσι ώστε κάθε φορά που μπαίνετε σε μια παραγωγή να βλέπετε αν βρίσκεται στις πρώτες δέκα θέσεις των επιλογών της χώρας σας. Η ανανέωση της λίστας θα γίνεται σε καθημερινή βάση και στο επάνω μέρος της εφαρμογής θα υπάρχει πλέον ένα νέο banner με τις 10 πιο δημοφιλείς παραγωγές εκείνη τη στιγμή. Το Netflix έχει αναφέρει αυτό το χαρακτηριστικό εδώ και μήνες και το έχει ήδη τεστάρει εκτεταμένα σε αγορές όπως της Μεγάλης Βρετανίας. Για καλό και για κακό, ελέγξτε για ενημέρωση στην εφαρμογή σας σε smartphones, tablets ή οπουδήποτε αλλού χρησιμοποιείτε την υπηρεσία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*