Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ακύρωσε τη σειρά The Dark Crystal: Age of Resistance μια μέρα μετά τα Emmys

*
Μια μέτα μετά τη νίκη του στα βραβεία Emmys, στην κατηγορία Outstanding Children's Program, η σειρά The Dark Crystal: Age of Resistance ακυρώνεται από το Netflix. Η Lisa Henson, CEO της Jim Henson Company, επιβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει επιπλέον κύκλος επεισοδίων για το show, όμως η εταιρεία ψάχνει τρόπους να συνεχίσει την ιστορία της σειράς στο μέλλον.

Το Age of Resistance διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της ταινίας The Dark Crystal του Jim Henson, η οποία έκανε πρεμιέρα το 1982. Στο καστ της σειράς βρίσκουμε τους Taron Egerton (Kingsman), Anya Taylor-Joy (The Witch, Glass), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Harvey Fierstein, Mark Hamill, Ralph Ineson, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Ólafur Darri Ólafsson, Simon Pegg, Andy Samberg, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Harris Dickinson, Natalie Dormer, Eddie Izzard, Lena Headey, Benedict Wong, Awkwafina, Sigourney Weaver, Hannah John-Kamen, Dave Goetz, Theo James, Toby Jones, Shazad Latif, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander και Donna Kimball. Executive producers είναι οι Louis Leterrier (Now You See Me, The Incredible Hulk) , Halle Stanford και η κόρη του Jim Henson, Lisa Henson.


Το The Dark Crystal: Age of Resistance είναι τώρα διαθέσιμο στο Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*