Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ακύρωσε το Altered Carbon μετά από 2 σεζόν

*
Άλλο ένα show του Netflix σταματάει και ο λόγος για το Altered Carbon. Η σειρά φαίνεται πως δεν θα έχει τρίτη σεζόν, αφού σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού δεν απέφερε τα αναμενόμενα για το υψηλό budget που είχε. Το Altered Carbon έρχεται να ακολουθήσει τις ακυρώσεις των The Society και I Am Not Okay With This. Έκανε ντεμπούτο το 2018 με ιδιαίτερα υψηλό budget και συγκεκριμένα ο Joel Kinnaman είχε πει για τη σειρά πως είχε μεγαλύτερο budget από τις 3 πρώτες σεζόν του Game of Thrones! Η δεύτερη σεζόν της σειράς είχε ξεκάθαρα χαμηλότερα διαθέσιμα ποσά και αυτό φάνηκε με τη μία. Μένει πλέον να δούμε αν η πλατφόρμα θα συνεχίσει την επένδυση στο sci-fi ή θα προσπαθήσει να επενδύσει αλλού αυτό τον καιρό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*