Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ακύρωσε το The Irregulars μετά από μόλις μια σεζόν

*
Το The Irregulars του Netflix δε θα επιστρέψει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τη σειρά που βασίζεται στα έργα του Sir Arthur Conan Doyle και στον κόσμο του Sherlock Holmes ύστερα από μόλις μια σεζόν. Η πρώτη σεζόν της σειράς περιέχει 8 επεισόδια, έκανε πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου και κατάφερε να εισχωρήσει στη λίστα με το top 10 της υπηρεσίας, ξεπερνώντας παράλληλα το The Falcon and the Winter Soldier στα εβδομαδιαία charts των Η.Π.Α. στα τέλη του Απριλίου.

Στη σειρά εμφανίζεται η Thaddea Graham ως Bea, μαζί με τους McKell David, Jojo Macari, Harrison Osterfield, Darci Shaw, Clarke Peters και Henry Lloyd-Hughes ως Sherlock Holmes. Executive producers είναι οι Tom Bidwell (ο σεναριογράφος της σειράς) και Greg Brenman (Drama Republic). Producers είναι οι Rebecca Hodgson, Johnny Allan, Joss Agnew και Weronika Tofilska.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*