Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε prequel σειρά για το The Witcher

*
Το Netflix ανακοίνωσε μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter μια νέα spin-off σειρά για το επιτυχημένο The Witcher, με την ονομασία The Witcher: Blood Origin. Το Blood Origin πρόκειται για μια prequel σειρά έξι επεισοδίων που διαδραματίζεται 1200 χρόνια πριν από την ιστορία του Geralt of Rivia, παρουσιάζοντας μας τον πρώτο Witcher.

Την υπογραφή της νέας σειράς φέρνουν η παράγωγος  Lauren Schmidt Hissrich και ο Declan de Barra που χάρισε την μουσική στην βασική σειρά του Netflix. Σχετικά με το τηλεοπτικό σύμπαν του The Witcher η δεύτερη σεζόν της σειράς ετοιμάζεται για προβολή το 2021, ενώ παράλληλα το Netflix ετοιμάζει και μια animated ταινία με την ονομασία The Witcher: Nightmare of the Wolf.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*