Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε sequel για το Bright

*
Το Bright έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου του 2017, και το γεγονός ότι έγινε η πιο streamed ταινία της υπηρεσίας κατά την διάρκεια της πρώτης της εβδομάδας ήταν αρκετό ώστε να δοθεί το πράσινο φως για ένα sequel. Έτσι λοιπόν, με ανακοίνωση του Netflix, ο Will Smith και ο Joel Edgerton θα επιστρέψουν για την συνέχεια του πετυχημένου φιλμ, με τους Eric Newman, Bryan Unkeless στην παραγωγή και τον David Ayer (Suicide Squad, Training Day) στο σενάριο και την σκηνοθεσία. Το Bright είναι πρώτο στις προτιμήσεις των θεατών σε περισσότερες από 190 χώρες, οπότε η γρήγορη αυτή απόφαση του Netflix για συνέχεια του δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη. Να θυμίσουμε ότι το σενάριο του original φιλμ είχε επιμεληθεί ο Max Landis και εμφανίζονται, μαζί με τους Smith, Edgerton και οι  Noomi Rapace, Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Oliveri, Kenneth Choi.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*