Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ανακοίνωσε σειρά anime Tomb Raider

*
H Lara Croft έρχεται και στο Netflix με τη νέα σειρά anime Tomb Raider. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου της συνδρομητικής υπηρεσίας, πρόκειται για sequel της νεότερης τριλογίας παιχνιδιών που αποτελείται από τα Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider και Shadow of the Tomb Raider. Για μια ακόμα φορά η πρωταγωνίστρια θα κληθεί να ταξιδέψει ανά τον κόσμο, βιώνοντας τις πλέον επικίνδυνες περιπέτειες.

Ρόλο σεναριογράφου και εκτελεστικού παραγωγού στη σειρά θα έχει η Tasha Huo, που προετοιμάζει την παραγωγή The Witcher: Blood Orange, ένα live-action spinoff της γνωστής σειράς φαντασίας. Η τελευταία ταινία με πρωταγωνίστρια τη Lara Croft προβλήθηκε το 2018, με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander σε σκηνοθεσία του Roar Uthaug.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*