Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix αποκάλυψε το trailer του The Woman in the Window

Έφτασε η ώρα για το trailer του αναμενόμενου The Woman in the Window του Netflix. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Amy Adams βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του A.J. Finn του 2018 και αφορά στην ιστορία μιας αγοραφοβικής ψυχολόγου για παιδιά, την Dr. Anna Fox. Η Fox γίνεται φίλη με μια γειτόνισσα η οποία εξαφανίζεται με ύποπτο τρόπο, ξετυλίγοντας έτσι μια σειρά από αποκαλύψεις μυστικών ανθρώπων που δεν είναι αυτό που δείχνουν.

Μαζί με την Amy Adams (Arrival, Zack Snyder’s Justice League) εμφανίζονται και οι Julianne Moore (Still Alice), Gary Oldman (Mank), Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier), Wyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier), Brian Tyree Henry (Godzilla vs. Kong) και Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight). Σκηνοθέτης της παραγωγής είναι ο Joe Wright (Darkest Hour, Pride & Prejudice) και σεναριογράφος ο Tracy Letts (Killer Joe). Producers είναι οι Scott Rudin (Lady Bird, No Country for Old Men), Eli Bush (Lady Bird, Annihilation) και Antony Katagas.

Η ταινία επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2019, όμως καθυστέρησε σε μια προσπάθεια βελτίωσής της. Για αυτό επιστρατεύτηκε ο Tony Gilroy (Rogue One: A Star Wars Story) για διόρθωση του σεναρίου και για reshoots. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες καθυστερήσεις λόγω κορωνοϊού και αργότερα πουλήθηκε στο Netflix. Έτσι, το The Woman in the Window θα είναι διαθέσιμο στο streaming service από τις 14 Μαΐου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*