Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix αποκάλυψε το καστ των Straw Hats για τη live-action σειρά One Piece

*
Το Netflix ανακοίνωσε πέντε μέλη του καστ της live-action σειράς One Piece που θα απαρτίζουν την ομάδα των Straw Hats. Πρόκειται για τους Iñaki Godoy (ως Luffy), Mackenyu (ως Zoro), Emily Rudd (ως Nami), Jacob Romero Gibson (ως Usopp) και Taz Skylar (ως Sanji). Ταυτόχρονα μοιράστηκε με το κοινό ένα σημείωμα του Eiichiro Oda (δημιουργού του One Piece) στο οποίο αποκαλύπτεται πως η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείται από 10 επεισόδια. Δυστυχώς δε γίνεται γνωστό και το πότε θα πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο της και, σύμφωνα με τον Oda, φαίνεται πως θα υπάρξει αρκετός χρόνος αναμονής.

Η υπηρεσία συνεχίζει να επενδύει σε live-action μεταφορές διάσημων animated shows. Πρόσφατα ανακοίνωσε πως βρίσκεται στα σκαριά η σειρά Yu Yu Hakusho για το 2023, ενώ μόλις τον περασμένο Αύγουστο αποκάλυψε τα πρώτα μέλη του καστ της σειράς Avatar: The Last Airbender. Και, φυσικά, απέχουμε μόλις λίγες ημέρες από την πρεμιέρα του Cowboy Bebop, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για streaming από τις 19 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*