Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix αρχίζει να προειδοποιεί χρήστες που χρησιμοποιούν λογαριασμό άλλου

*
Το Netflix αναγνωρίζει πως κάθε λογαριασμό της πλατφόρμας μπορεί να μοιραστεί σε περισσότερους χρήστες, κάνοντας και τα στραβά μάτια, αλλά φαίνεται πως ίσως αρχίζει να ψάχνεται παραπάνω. Κάποιο συνδρομητές της πλατφόρμας στο εξωτερικό, που δεν χρησιμοποιούσαν λογαριασμό δικής τους κυριότητας, έλαβαν ένα προειδοποιητικό μήνυμα που τους ρωτούσε αν το account είναι δικό τους και αν απαντούσαν ναι, θα έπρεπε να το επιβεβαιώσουν με μια διαδικασία verification (SMS ή mail). Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα, αλλά ίσως δείχνει μια τάση για το αν η ίδια η πλατφόρμα σταματήσει να είναι πιο χαλαρή με τους όρους χρήσης. Για όσους δεν γνωρίζουν, η λογική των ταυτόχρονων συσκευών που προσφέρει με τα διάφορα πακέτα αφορά χρήση εντός του ίδιου σπιτιού, ωστόσο είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πως οι περισσότεροι απλά μοιράζονται τη συνδρομή με φίλους τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*