Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ετοιμάζει anime σειρά “He-Man” με τίτλο Masters of the Universe: Revelation

*
To Netflix ετοιμάζει μια νέα anime σειρά “He-Man” με την υπογραφή του Kevin Smith (Clerks, Mallrats) και τίτλο “Masters of the Universe: Revelation”. Σε αντίθεση με το She-Ra and the Princesses of Power που είναι reboot της ομώνυμης σειράς του 1980, το Masters of the Universe: Revelation θα είναι spin-off με την αδερφή του He-Man και θα συνεχίζει τα γεγονότα από εκεί που τα άφησε η animated σειρά. Στα επεισόδια που ετοιμάζονται θα δούμε νέα storylines από το show των ‘80s με γνωστούς χαρακτήρες και κάτι που ο Smith αναφέρει ως και την πιθανή «τελική μάχη ανάμεσα σε He-Man και Skeletor».

Η Mattel Television έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς με το κομμάτι του animation να έχει δοθεί στην Powerhouse Animation (το studio πίσω από το Castlevania του Netflix). Περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ημερομηνία προβολής δεν έχουν γίνει γνωστές, οπότε αναμένουμε περισσότερα από το Netflix.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*