Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ετοιμάζει docuseries στη λογική του Drive to Survive για το PGA Tour

*
Τη δυνατότητα να γνωρίζουν τη ζωή και τη δράση των κορυφαίων παικτών golf του κόσμου θα έχουν οι θεατές του Netflix, μέσα από ένα νέο docuseries που ετοιμάζει η συνδρομητική πλατφόρμα. Το PGA Tour και οι επικεφαλής των 4 σημαντικότερων πρωταθλημάτων συμφώνησαν να συμμετέχουν στην παραγωγή που θα καλύψει τα γεγονότα της σεζόν του 2022. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί η εμφάνιση των Collin Morikawa, Dustin Johnson, Justin Thomas, Brooks Koepka, Jordan Spieth και Sergio Garcia, ενώ προς το παρόν φαίνεται να μένει εκτός ο κορυφαίος παίκτης Jon Rahm. Την παραγωγή της σειράς θα έχει η Box to Box Films (η ομάδα πίσω από το Formula 1: Drive to Survive) και η Vox Media Studios. Στόχος της παραγωγής είναι να φτάσει το σπορ σε ακόμη περισσότερο κοινό, με όλα τα οφέλη που αυτό μπορεί να φέρει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*