Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ετοιμάζει live-action σειρά για το One Piece

*
Οι φίλοι του One Piece θα πρέπει να προετοιμαστούν ψυχολογικά, καθώς το Netflix ανακοίνωσε πως ετοιμάζει μια live-action σειρά βασισμένη στο δημοφιλές anime. Η κυρίαρχη πλατφόρμα video streaming της αγοράς έκανε παραγγελία για μια live action σειρά 10 επεισοδίων και ο Eiichiro Oda δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που αυτό το project θα πάρει σάρκα και οστά. Η παραγωγή θα γίνει από Netflix και Tomorrow Studios και για όσους δεν θυμούνται, η δεύτερη εταιρεία βρίσκεται πίσω από το Cowboy Bebop. Ο Steven Maeda (CSI: Miami, Lost, The X-Files) θα είναι ο υπεύθυνος του show, ενώ ο Matt Owens (Agents of S.H.I.E.L.D., Luke Cage, The Defenders) θα αναλάβει το σενάριο και την παραγωγή. Το One Piece εμφανίστηκε το 1997 και μένει να δούμε το πως θα έρθει ο Luffy και η παρέα του στην οθόνη για την παραγωγή του Netflix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*