Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ετοιμάζει σειρά για τον Conan The Barbarian

*
Ο Conan The Barbarian (Κόναν, Ο Βάρβαρος) επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από μια νέα σειρά του Netflix. Προσπάθειες έχουν γίνει αρκετές στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δείχνουν να προχωράνε καλά και το Netflix ψάχνεται αρκετά με ένα live-action Conan The Barbarian Show. Προφανώς o Arnold Schwarzenegger δεν θα παίζει στον πρωταγωνιστικό ρόλο και η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από συμφωνία του Netflix και της Conan Properties International, που έχει τα δικαιώματα για τον ήρωα. Το deal καλύπτει τα σχετικά novels και τις ιστορίες του Conan τόσο για live-action όσο και animated παραγωγές και το Netflix ψάχνει πλέον το team που θα δώσει σάρκα και οστά στο project. O Conan δημιουργήθηκε από τον Robert E. Howard και εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό Weird Tales το 1932. O Howard πρόλαβε να γράψει μέχρι τον θάνατό του (το 1936) πάνω από 20 διαφορετικές ιστορίες, ενώ από εκεί κι έπειτα έχουν προκύψει κι άλλες.



Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Conan The Barbarian έγινε το 1982 από τον Schwarzenegger, ενώ ακολούθησε δύο χρόνια αργότερα το Conan The Destroyer. O Jason Momoa έπαιξε το 2011 σε ομώνυμη μια κινηματογραφική ταινία τον ήρωα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LIONHEART
    • Ωχ προβλέπω με τα μυαλά που κουβαλάνε στο netflix το κόναν μαύρο gay να εχει τρυφερό φλέρτ με δροσερά αγόρια.... Και ναι στο τέλος ο tulsa doom να εχει δίκιο....

*