Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ετοιμάζει την ταινία καταδίωξης Red Notice με Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds

*
Το Netflix ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Red Notice, ενός blockbuster θρίλερ καταδίωξης, από την Universal. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Dwayne Johnson και Gal Gadot, ενώ στο cast προστίθεται και ο Ryan Reynolds. Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence και Skyscraper) και από τις λίγες πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τα γυρίσματα θα αρχίσουν το 2020.

Το budget της παραγωγής αναμένεται να κινηθεί στα 130 εκατομμύρια δολάρια, την ώρα που μόνο η αποζημίωση του Dwayne Johnson θα είναι 20 (εκατομμύρια δολάρια). Η Universal είχε αρκετές ενστάσεις για το πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και έτσι είχε μεταφέρει την ταινία για προβολή (το νωρίτερο) τον Νοέμβριο του 2020.


Μένει να δούμε αν το Netflix είχε δίκιο και αν το τελικό αποτέλεσμα δικαιώσει τις προσδοκίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*