Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix προωθεί οικονομικά πακέτα για φορητές συσκευές

*
Όσο και να θέλει κάποιος να κρύψει ή να μειώσει το  μέγεθος της επιτυχίας, αυτό δεν είναι δυνατό. Δίχως αμφιβολία, το Netflix είναι από τις συνδρομητικές υπηρεσίες που αρκετοί έχουν καταφέρει να χωρέσουν στον μηνιαίο οικογενειακό τους προϋπολογισμό. Δεν είναι και πολύ δύσκολο άλλωστε, καθώς με €7,99/ μήνα, οι συδρομητές έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα από σειρές, ταινίες και ντοκυμαντέρ. Η εταιρεία αναζητεί συνεχώς νέους τρόπους να διευρύνει τη βάση των συνδρομητών της και σε αυτό το πλαίσιο προφανώς, τοποθετείται η κίνηση να εξεταστεί η διάθεση οικονομικότερων πακέτων για φορητές συσκευές σε περιοχές με χαμηλό κατά κεφαλή εισόδημα. Η αρχή έγινε στην Μαλαισία, με το μηνιαίο κόστος να διαμορφώνεται στα $4, για SD περιεχόμενο και πληροφορίες θέλουν την εταιρεία να σκέφτεται την επέκτασή του προγράμματος και σε άλλες χώρες της Ασίας. Το αν αυτό θα έρθει και στη χώρα μας, είναι κάτι που από τη μία το ευχόμαστε από την άλλη δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς. Για την ώρα τουλάχιστο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*