Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix τερματίζει τις υπηρεσίες του σε Wii U και Nintendo 3DS

*
Το Netflix θα διακόψει τις υπηρεσίες του τόσο για το Nintendo 3DS όσο και για το Wii U στις 30 Ιουνίου 2021. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει σταματήσει να είναι διαθέσιμη για λήψη από τις 31 Δεκεμβρίου 2020. Επομένως, μόνο όσοι πρόλαβαν να την κατεβάσουν έως αυτή την ημερομηνία θα μπορούν να κάνουν χρήση της για τους επόμενους 6 μήνες. Γράφει η επίσημη ανακοίνωση της Nintendo:

"Από τις 31 Δεκεμβρίου 2020, η εφαρμογή του Netflix δεν είναι πλέον διαθέσιμη για λήψη από το Nintendo eShop στο Wii U ή το 3DS για τους νέους χρήστες. Στα συστήματα στα οποία έχει ήδη γίνει λήψη της εφαρμογής μπορείτε κάνετε ξανά λήψη του Netflix και να το χρησιμοποιήσετε μέχρι τις 30 Ιουνίου 2021".


Το Netflix είναι μία υπηρεσία video streaming η οποία έγινε διαθέσιμη το 2011 στο Nintendo 3DS και το 2012 στο Wii U. Για την ώρα, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση εάν θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Η μοναδική υπηρεσία streaming για το υβριδικό σύστημα της Nintendo είναι το Hulu που διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*