Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix ψάχνει τρόπο να σταματήσει όσους μοιράζονται τους κωδικούς τους

*
O Greg Peters, Chief Product Officer του Netflix, δήλωσε πως η εταιρεία ψάχνει τρόπους να σταματήσει το μοίρασμα των κωδικών των συνδρομητών της σε πολλούς χρήστες. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που είναι γνωστό στην πλατφόρμα, αφού οι καταναλωτές το χρησιμοποιούν για να μειώσουν το κόστος της μηνιαίας τους συνδρομής, μοιράζοντάς το με άλλους. Όπως φαίνεται, το Netflix ψάχνει τρόπο να περιορίσει τα μέλη του οικογενειακού προγράμματος στα πραγματικά μέλη της οικογένειας και όσους χρησιμοποιούν την πλατφόρμα εντός του σπιτιού της οικογένειας.

Πρόσφατη έρευνα σημείωσε δε πως το 10% των Αμερικανών χρηστών του Netflix δεν πληρώνει συνδρομή, κάτι που σημαίνει πως χρησιμοποιεί κωδικούς άλλων ή μπαίνει από το προφίλ τους. Όπως φαίνεται, θα έχουμε εξελίξεις.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • shodan
    • Εγώ μένω Αθήνα, οι γονείς μου Θεσσαλονίκη και το παιδί μου (που δεν έχω ακόμα) σπουδάζει Πάτρα. Κάτι δεν μας λέει καλά το Netflix. Το μισό χρόνο επίσης παω Μύκονοοοοο αλλά τα παιδιά (που δεν έχω ακόμα) θα μείνουν σπίτι με τους φίλους.. Θα πληρώνω 2-3 συνδρομές; Δε νομίζω Τάκηφλιξ

*