Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το PlayStation Plus Video Pass εμφανίστηκε σε πολωνική ιστοσελίδα

*
Πολωνική ιστοσελίδα αποκαλύπτει το PlayStation Plus Video Pass. Πρόκειται για το streaming service ταινιών της Sony και, σύμφωνα με το VideoGamesChronicle, στις 22 Απριλίου θα ξεκινήσει το free trial της υπηρεσίας. Οι πρώτες ταινίες που επιβεβαιώνονται για το PlayStation Plus Video Pass είναι οι Venom, Zombieland: Double Tap και Bloodshot.

Η εμφάνιση της υπηρεσίας έρχεται μετά την ανακοίνωση της Sony σχετικά με την παύση πώλησης τηλεοπτικών shows και ταινιών από το PlayStation Store στις 31 Αυγούστου. Σύμφωνα με την εταιρεία, όσοι έχουν αγοράσει ταινίες ή σειρές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές και μετά το πέρας της παραπάνω ημερομηνίας.



Αναμένουμε την επίσημη αποκάλυψη του PlayStation Plus Video Pass από την ίδια τη Sony, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα υπηρεσία και θα επανέλθουμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*