Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Resident Evil: Infinite Darkness θα είναι δεμένο με τη σειρά παιχνιδιών της Capcom

*
Όπως ανακοινώθηκε η σειρά του Netflix, Resident Evil: Infinite Darkness θα είναι ουσιαστικά προσθήκη στην ιστορία των video games της Capcom και ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε το look των πρωταγωνιστών, Claire Redfield και Leon S. Kennedy. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2021.

Αν κρίνουμε από την εμφάνιση του Leon, πολύ πιθανό τα γεγονότα να διαδραματίζονται μετά από εκείνα του Resident Evil 6. Να σημειωθεί ότι το Infinite Darkness είναι μόνο ένα από τα τηλεοπτικά και κινηματογρφικά projects που βρίσκονται καθ' οδόν.


Βεβαίως, πέρα από το τι ετοιμάει το Netflix υπάρχει και το σχεδιαζόμενο reboot από την εταιρεία παραγωγής των ταινιών Resident Evil που πρωταγωνιστούσε η Milla Jovovich. Το πλάνο είναι να γίνει η αρχή με την πρώτη ταινία Resident Evil, με ένα νεανικό cast.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*