Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sandkings του George R.R. Martin ερχεται στο Netflix

*
Ο σκηνοθέτης των Πειρατών της Καραϊβικής Gore Verdinski θα μεταφέρει το βιβλίο του George R.R. Marting, Sandkings ως ταινία στο Netflix.

Συμφωνα με τον σκηνοθέτη, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Collider, ένα από τα επόμενα σενάρια στα οποία δουλεύει βασίζεται σε μια σύντομη ιστορία του George R.R. Martinn με ονομασία Sandkings. Όσον αφορά τον Verbinski, τον έχουμε γνωρίσει κατά βάση από τις τρεις πρώτες ταινίες των Πειρατών της Καραϊβικής, αλλά και από την ταινία του Nicolas Cage, The Weather Man. Ακόμα έχει σκηνοθετήσει το Rango και το The Lone Ranger της Disney.


Ο Verdinski έχει συνδέσει το όνομα του και με την ταινία BioShock, αλλά δυστυχώς, η Universal δεν προχώρησε με τα σχέδια καθώς θεώρησε πως ήταν μια πολύ ακριβή παραγωγή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Verbinski ξεκαθαρίζει ότι τα σχέδια για την μεταφορά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*