Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Snow Crash γίνεται σειρά στο HBO Max

*
Το διάσημο μυθιστόρημα Snow Crash του Neal Stephenson ετοιμάζεται για τηλεοπτική μεταφορά, αφού το HB Max έκλεισε συμφωνία για το τηλεοπτικό show με showrunners τον Michael Bacall (Scott Pilgrim) και την Angela Robinson (The L Word) και σκηνοθέτη τον Joe Cornish (Attack the Block). Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την πρεμιέρα ή το καστ της σειράς.

Το σίγουρο είναι πως το μυθιστόρημα του Stephenson, που βρέθηκε αρκετές φορές στο παρελθόν κοντά σε ένα adaption σειράς ή κινηματογραφικής ταινία, βρήκε επιτέλους το σπίτι του. Το Snow Crash δεν είναι το μοναδικό sci-fi project του HBO Max, αφού ετοιμάζεται και η σειρά prequel του Dune με executive producer τον Denis Villeneuve.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*