Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Sons of Anarchy στο ελληνικό Netflix

*
Το Sons of Anarchy, μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές, είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix και με ελληνικούς υπότιτλους. Η προσθήκη της παραγωγής έγινε πρόσφατα και οι συνδρομητές της πλατφόρμας μπορούν να βρουν και τους 7 κύκλους επεισοδίων. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται από το 2008 και ακολουθεί τη ζωή ενός νέου στην αρχή της τρίτης δεκαετίας του, όπου προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στο να είναι νέος πατέρας και μέλος ενός κλαμπ μοτοσικλετιστών που δρα νόμιμα και παράνομα στην μικρή πόλη Charming. Το Sons of Anarchy έχει βραβευτεί με μια Χρυσή Σφαίρα (το 2011), ενώ έχει κατακτήσει και αρκετές ακόμη διακρίσεις και υποψηφιότητες σε πολλές ξεχωριστές εκδηλώσεις. Μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια από σήμερα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*