Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Big Bang Theory αποκλειστικά στο HBO Max με «τρελό» οικονομικό deal

*
Μια μέρα μετά την εξασφάλιση του Seinfeld από το Netflix, η WarnerMedia ανακοίνωσε τη συμφωνία προβολής της σειράς The Big Bang Theory στο HBO Max. Το τίμημα του deal αυτού φτάνει σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού από τα 600 εκατομμύρια δολάρια έως τ 1 δισεκατομμύριο δολάρια και δίνει στο HBO την αποκλειστική εκμετάλλευση της σειράς σε επίπεδο streaming και όχι μόνο. Η εν λόγω συμφωνία επεκτείνει το deal Warner Bros. Television και TBS μέχρι και το 2028.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα deal που έχουν κλειστεί μέχρι σήμερα για τηλεοπτική παραγωγή και ακολουθεί τα πρόσφατα σχετικά (deals) του NBCUniversal για τη σειρά The Office (500 εκ. δολάρια) και WarnerMedia για τη σειρά Friends (425 εκ. δολάρια).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*