Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το The Dark Knight σε IMAX για τη δέκατη επέτειο του στην Αμερική

*
Η Warner Bros. Pictures επαναφέρει το The Dark Knight στην μεγάλη οθόνη για τον εορτασμό της δέκατης επετείου της επιτυχημένης κινηματογραφική παραγωγή του Christopher Nolan. Η πρώτη ταινία της τριλογίας του Batman θα προβάλλεται για μια εβδομάδα ξεκινώντας στις 24 Αυγούστου σε τέσσερις κινηματογράφους IMAX της Βορείου Αμερικής, ενώ η προπώληση ξεκινάει από τις 20 Ιουλίου. Το The Dark Knight χρειάστηκε κάμερες 70 mm IMAX για έξι σκηνές, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για την πρώτη ταινία που γυρίστηκε -έστω και σε ένα μέρος της- με τεχνολογία IMAX. Μετά την επιτυχία της ταινίας, ο Nolan χρησιμοποίησε ακόμα περισσότερο για το The Dark Knight Rises του 2012, το Interstellar του 2014 και το Dunkirk του 2017.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*