Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το computer animated Star Trek Prodigy έρχεται το 2021

*
Η ώρα της επιστροφής του Star Trek σε μορφή παιδικού animated έρχεται με το Star Trek Prodigy. Η νέα σειρά θα κάνει την εμφάνισή της στο Nickelodeon ως CG και θα παρουσιάζει τις ιστορίες μιας ομάδας νεαρών που αναλαμβάνουν έναν παλιό στόλο και ξεκινούν να μπαίνουν σε περιπέτειες. Την ευθύνη της σειράς έχουν οι Kevin και Dan Hageman, το ντουέτο πίσω από το Trollhunters cartoon του Netflix. Ο Alex Kurtzman θα εμπλακεί ως executive producer, στο πλαίσιο μιας πενταετούς συμφωνίας για όλο το περιεχόμενο Star Trek παραγωγών για τα CBS Television Studios. Το animation θα αναλάβει η Eye Animation Productions. Υπενθυμίζεται πως αυτήν δεν είναι η πρώτη παιδική σειρά Star Trek, αφού είχε προηγηθεί το Star Trek The Animated Series στο NBC το 1973. Το Star Trek Prodigy αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*