Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το remake του Twilight Zone έρχεται στο CBS All Access

*
Το CBS ανακοίνωσε πως oι Jordan Peele (Key & Peele, Get Out), Simon Kinberg (X-Men: Apocalypse) και Marco Ramirez (Defenders) θα αναλάβουν την παραγωγή μιας νέας σειράς που θα βασίζεται στο Twilight Zone. H σειρά αναμένεται να προβληθεί αποκλειστικά στο CBS All Access, ενώ οι ανωτέρω δημιουργοί θα συνεργαστούν για την παραγωγή του πρώτου επεισοδίου. Το Twilight Zone δημιουργήθηκε από τον Rod Serling το 1959 και ήταν μια σειρά η οποία σε κάθε της επεισόδιο περιλάμβανε στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, αγωνίας και ψυχολογικού θρίλερ. Το CBS στο παρελθόν προσπάθησε να αναβιώσει τη σειρά -μάταια όμως- αλλά πλέον οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς, αν και παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*