Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer της ταινίας Nope του Jordan Peele πλημμυρίζει από μυστήριο

Επιτέλους έγινε διαθέσιμο το trailer του Nope, της τελευταίας ταινίας τρόμου του σκηνοθέτη του Get Out, Jordan Peele. To trailer, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο πλαίσιο του Super Bowl, είναι σίγουρα ανατριχιαστικό και μυστηριώδες.

Ο Daniel Kaluuya (Get Out) και η Keke Palmer (Hustlers) πρωταγωνιστούν ως δύο εκπαιδευτές ζώων του Hollywood που ειδικεύονται στα άλογα. Όμως κάτι περίεργο συμβαίνει στο ράντσο τους. Στο video εμφανίζονται άγριες εικόνες - αφηνιασμένα άλογα, σκάφη που μοιάζουν με UFO, μια γυναίκα με καμένο δέρμα, το ανατριχιαστικό χέρι ενός πλάσματος, και ένας μοτοσικλετιστής που μοιάζει με χαρακτήρα του Daft Punk . Αν και τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο γνωρίζοντας τον Peele, η ταινία μπορεί τελικά να μην έχει καμία σχέση με την εισβολή εξωγήινων.


Το "Nope" είναι η πρώτη ταινία του Peele μετά το "Us" του 2019 και η τρίτη ταινία του σκηνοθέτη συνολικά. Εκτός από τους Kaluuya και Palmer, στο Nope θα πρωταγωνιστήσουν επίσης ο Steven Yeun (Burning) και ο Terry Notary, ως γυμναστής και motion capture performer αντίστοιχα.

Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Ιουλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*