Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το trailer της ταινίας The Addams Family 2 μάς προετοιμάζει για τις μίζερες διακοπές των χαρακτήρων της

Η MGM δημοσίευσε ένα νέο trailer για την ταινία sequel The Addams Family 2. Η κωμωδία τρόμου κινουμένων σχεδίων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο και σε Video On Demand την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου και στο trailer βλέπουμε την αγαπημένη και ανατριχιαστική οικογένεια στο ξεκίνημα ενός road trip με την ελπίδα αναζωογόνησης των σχέσεων μεταξύ των μελλών της.

Στο καστ των voice actors της ταινίας βρίσκονται οι Oscar Isaac ως Gomez Addams, Charlize Theron ως Morticia Addams, Chloë Grace Moretz ως Wednesday Addams, Nick Kroll ως Uncle Fester, Bette Midler ως Grandmama και Snoop Dogg ως IT. Οι προσθήκες του sequel αποτελούνται από τους Javon ‘Wanna’ Walton ως Pugsley, Wallace Shawn, and Bill Hader.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*