Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Λόγω Τιμής επιστρέφει 20 χρόνια μετά

*
Μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές των 90s, το Λόγω Τιμής, επιστρέφει στο σήμερα με την παρέα να συναντιέται 20 χρόνια μετά. Tα πρώτα πλάνα δείχνουν τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον Άλκη Κούρκουλο από τον αρχικό κύκλο επεισοδίων να δίνουν όρκο φιλίας και στη συνέχεια να μεταφέρονται στο σήμερα και να συναντούν όλο το υπόλοιπο καστ. Όπως φαίνεται, στο νέο κύκλο επεισοδίων θα συμμετέχουν οι Άλκης Κούρκουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βίκυ Βολιώτη, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής και Αγγελική Δημητρακοπούλου. Το σενάριο υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και σκηνοθέτης θα είναι ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Το video ανέβηκε στο YouTube στο κανάλι Logo Timis (και όχι σε κάποιο τηλεοπτικό δίκτυο) και αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με το πως και από που θα προβάλλονται τα νέα επεισόδια. Η ιστορία φέρνει την παρέα 25 χρόνια μετά να έρχεται σε επαφή μετά από ένα σημαντικό περιστατικό. Πλέον, θα παρακολουθήσουμε τις ζωές των ηρώων στο σήμερα, τα οικογενειακά και επαγγελματικά τους προβλήματα και όλα αυτά γύρω από τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Δείτε το trailer στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*