Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Σεπτέμβριο στο Apple TV Plus η σειρά Foundation (trailer)

Το Foundation, η επόμενη μεγάλη σειρά της Apple, κάνει την πρεμιέρα της το Σεπτέμβριο στο Apple TV Plus. Η πληροφορία έρχεται από email που εστάλη σε συνδρομητές της υπηρεσίας streaming της αμερικανικής εταιρείας, δίχως να αναφέρεται συγκεκριμένη ημέρα. Η σειρά ανακοινώθηκε το 2018 ως μια από τις μεγαλύτερες επερχόμενες σειρές της Apple (τουλάχιστον από άποψη budget), όμως δέχτηκε αλλεπάλληλες καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η σειρά βασίζεται στα μυθιστορήματα του Isaac Asimov και σε αυτή θα εμφανίζονται οι Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Cassian Bilton, Terrence Mann και Alfred Enoch. Producers είναι ο David S. Goyer και το Apple TV Plus.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*