Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το φθινόπωρο του 2020 η δεύτερη σεζόν του The Mandalorian

*
Η σειρά The Mandalorian πρόκειται να επιστρέψει για μια ακόμα σεζόν στο Disney+. Αυτό ανακοίνωσε με post στο Twitter ο showrunner Jon Favreau, με το νέο κύκλο επεισοδίων να κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο του 2020. Μάλιστα στο tweet o Favreau έχει συμπεριλάβει τη φωτογραφία από το άγαλμα ενός Gamorrean, ένα είδος γουρουνιού πράσινου χρώματος που συναντάται στο σύμπαν του Star Wars και κυρίως στο "Return of the Jedi" του 1983.

Το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν προβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή και το σενάριο ακολουθεί τα χνάρια ενός Mandalorian bounty hunter στα χρόνια που ακολουθούν τα γεγονότα του Star Wars: Return of the Jedi, μια εποχή που ο κόσμος προσπαθεί να προσαρμοστεί μετά από την πτώση της Empire και αναζητά το χτίσιμο της New Republic.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*