Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το επίσημο ελληνικό trailer για την τρίτη σεζόν του La Casa De Papel μάς ετοιμάζει για ταξίδι

*
Το Netflix δημοσίευσε, όπως αναμενόταν, το επίσημο trailer για την τρίτη σεζόν του La Casa de Papel (Η τέλεια ληστεία) και το έχουμε και στα ελληνικά. Η παρέα μαζεύεται ξανά, όπως είναι ήδη γνωστό, καθώς μετά τη διασκέδαση και την ελευθερία, έρχεται η ώρα της δράσης. Και αυτή τη φορά υπάρχει σοβαρός λόγος.

Το trailer δείχνει μερικές σκηνές δράσης, αλλά και μερικά στοιχεία για την ιστορία και το σενάριο, καθώς και μας αποκαλύπτει τους ήρωες που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο κύκλο επεισοδίων.


Όπως αναμενόταν, στο τέλος υπάρχει και επανεμφάνιση έκπληξη που μένει να δούμε πως εξηγείται. Δείτε το trailer και ετοιμαστείτε για την προβολή του τρίτου κύκλου για το La Casa De Papel στις 19 Ιουλίου στο Netflix.



Όλα τα νέα για La Casa De Papel Netflix 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*