Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο trailer της ταινίας Sonic the Hedgehog 2 είναι παρωδία του The Matrix

*
Το Sonic the Hedgehog 2 απέκτησε νέο trailer το οποίο είναι παρωδία του The Matrix Resurrections. Το πρώτο χτύπημα ήρθε με την καινούργια αφίσα της ταινίας, η οποία μας ρωτάει αν θα επιλέξουμε το κόκκινο αγκάθι ή το μπλε αγκάθι (για τον Knuckles και τον Sonic αντίστοιχα) όπως ακριβώς έκανε ένα από τα προωθητικά posters του The Matrix Resurrections με τα διάσημα κόκκινα και μπλε χαπάκια. Αμέσως μετά εμφανίστηκε και το εν λόγω trailer και ολοκλήρωσε τη φάρσα του Sonic στη νέα ταινία του Neo που προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους.

Το Sonic the Hedgehog 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Απριλίου 2022 με τους Ben Schwartz, Colleen O’Shaughnessey, Idris Elba, Jim Carrey, James Marsden, Tika Sumpter, Adam Pally, Natasha Rothwell και Lee Majdoub.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*