Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο περιεχόμενο του Netflix για τον Μάρτιο

*
Όπως κάθε μήνα, έτσι και τον Μάρτιο, νέα πράγματα έρχονται για τους συνδρομητές στην streaming υπηρεσία του Netflix. Μεταξύ των προσθηκών υπάρχουν νέοι κύκλοι original σειρών της υπηρεσίας, καινούργιες original ταινίες, καθώς και ορισμένες μεγάλες παραγωγές του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Αναλυτικά η λίστα των προσθηκών και οι ημερομηνίες τους στην συνέχεια:

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Η Τζέσικα Τζόουνς της Marvel: Σεζόν 2
Marvel’s Jessica Jones
Η Τζέσικα τα βάζει με περισσότερους δαίμονες απ' το παρελθόν, καθώς αναζητά την πηγή των δυνάμεών της και συναντά έναν μυστηριώδη δολοφόνο.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 8 Μαρτίου




4 Ημέρες: Σειρά μίας σεζόν
Collateral
Ένας αστυνομικός από το Λονδίνο ερευνά τη φαινομενικά τυχαία δολοφονία ενός πιτσαδόρου, υποπτευόμενος ότι μπορεί να συνδέεται με μια μεγαλύτερη συνωμοσία.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 9 Μαρτίου

Ρέκβιεμ: Σεζόν 1
Requiem
Μετά την αυτοκτονία της μητέρας της, μια νεαρή μουσικός αναζητά απαντήσεις για το παρελθόν και ξεθάβει ένα μοχθηρό μυστικό.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 23 Μαρτίου

Η Δίαιτα της Σάντα Κλαρίτα: Σεζόν 2
Santa Clarita Diet
Τι έκανε τη Σίλα απέθαντη; Μήπως ο Τζόελ τα έχει χάσει εντελώς; Ο Έρικ και η Άμπι είναι μόνο φίλοι; Τα ερωτήματα μαζεύονται - όπως και τα πτώματα.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 23 Μαρτίου

Μια Σειρά Από Ατυχή Γεγονότα: Σεζόν 2
A Series Of Unfortunate Events
Θέλετε κι άλλα επικίνδυνα αδιέξοδα, άνανδρους εγκληματίες και ευφυείς εφευρέσεις; Τα αδέρφια επιστρέφουν για τη 2η σεζόν της σειράς από το βιβλίο του Λέμονι Σνίκετ.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 30 Μαρτίου

Ο Επόμενος Καλεσμένος Μου Δεν Χρειάζεται Συστάσεις Με Τον Ντέιβιντ Λέτερμαν: Μαλάλα Γιουσαφζάι
My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman: Malala Yusafzai
Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επιστρέφει με μια μηνιαία σειρά που περιλαμβάνει συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες και θέματα που εξάπτουν την περιέργειά του.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 9 Μαρτίου
Love: Σεζόν 3
Η Μίκι και ο Γκας κάνουν άλματα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους, αλλά δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τις παρορμήσεις τους που τους φέρνουν σε δύσκολη θέση.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 9 Μαρτίου

Αλέξα και Κέιτι: Σεζόν 1
Alexa & Katie
Η Αλέξα πολεμάει τον καρκίνο. Αλλά με την καλύτερή της φίλη, την Κέιτι, στο πλευρό της, ξεκινάει το λύκειο και είναι έτοιμη για ό,τι προκύψει.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 23 Μαρτίου

Σκοτεινά Όρια: Σεζόν 1
Borderline
Ένας αστυνομικός συγκαλύπτει μια υπόθεση δολοφονίας, για να προστατέψει την οικογένειά του. Όταν η συνεργάτις του τον υποπτεύεται, παγιδεύεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 6 Μαρτίου



Ο Άγραφος Πίνακας: Σεζόν 1
Tabula Rasa
Μια νεαρή γυναίκα που έχει αμνησία γίνεται το πρόσωπο-κλειδί σε μια υπόθεση εξαφανισμένων ατόμων. Θα βάλει σε τάξη τις αναμνήσεις της για να καθαρίσει το όνομά της;
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 15 Μαρτίου

Αναμορφωτήριο Θηλέων: Σεζόν 1
Girls Incarcerated
Σειρά ντοκιμαντέρ για τις ζωές νεαρών κοριτσιών που φιλοξενούνται σε αναμορφωτήριο υψίστης ασφαλείας.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 2 Μαρτίου

Ο Μηχανισμός: Σεζόν 1
The Mechanism
Δραματική σειρά εμπνευσμένη από μια έρευνα για τη διαφθορά, σε ιδιωτικές και δημόσιες εταιρείες πετρελαίου και κατασκευαστικές εταιρείες στη Βραζιλία.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 23 Μαρτίου

Οι Ασυμβίβαστοι: Σειρά μίας σεζόν
The Defiant Ones
Ο Άλεν Χιουζ ("Menace II Society") καταγράφει την ιστορία της ανάδειξης δυο θρύλων της μουσικής, των Dr. Dre και Τζίμι Άιοβιν, και το χρονικό της συνεργασίας τους.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 23 Μαρτίου

Terrace House: Νέοι Ορίζοντες: Μέρος 1
Terrace House: Opening New Doors: Part 1
Μια ομάδα νεαρών ανδρών και γυναικών -μεταξύ των οποίων ένας σεφ, ένας αθλητής snowboard και ένας παίκτης χόκεϊ επί πάγου- μοιράζονται την ίδια στέγη στην Καρουιζάγουα της Ιαπωνίας.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 13 Μαρτίου



Ντόναλντ Τραμπ: Αμερικανικό Όνειρο: Σεζόν 1
Trump: An American Dream:
Η εξέλιξη της σύγχρονης Αμερικής μέσα από τη βιογραφία του Ντόναλντ Τραμπ, ενός άνδρα που καταγράφει αδιάψευστα η ιστορία.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 30 Μαρτίου
ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
Αφανισμός
Annihilation
Όταν ο άνδρας της εξαφανίζεται, η βιολόγος Λένα αποφασίζει να συμμετάσχει σε μια αποστολή σε μια μυστηριώδη περιοχή που έχει σφραγίσει η αμερικανική κυβέρνηση.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 12 Μαρτίου

Ξένος
The Outsider
Ένας Αμερικανός στρατιώτης, αιχμάλωτος στη μεταπολεμική Ιαπωνία, μπαίνει στον σκοτεινό κόσμο των Γιακούζα και υιοθετεί τον τρόπο ζωής τους, για να βρει την ελευθερία του.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 9 Μαρτίου

Game Over, Man!
Μια κωμωδία δράσης με ήρωες τρεις φίλους που, ενώ ετοιμάζονται να λάβουν χρηματοδότηση για το βιντεοπαιχνίδι τους, τρομοκράτες πιάνουν αιχμάλωτο το χορηγό τους.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 23 Μαρτίου

Ο Πρώτος Αγώνας
First Match
Ένα σκληρό κορίτσι από το Μπρούκλιν που μεγαλώνει σε ανάδοχες οικογένειες αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος να τα ξαναβρεί με τον χαμένο πατέρα του είναι η πάλη με αγόρια.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 30 Μαρτίου

Καλή Μας Επέτειο
Happy Anniversary
Ένα ιδιόμορφο ζευγάρι περνά την επέτειο των τριών ετών γνωριμίας του, αναπολώντας τη σχέση τους. Μήπως τελικά πρέπει να τα χαλάσουν;
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 30 Μαρτίου

Ο Καταπληκτικός Μπέντζι
Benji
Ένας θαρραλέος σκύλος έρχεται σε βοήθεια και στέκεται στο πλευρό μιας διασπασμένης οικογένειας, όταν ένα αγόρι και η αδερφή του βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 16 Μαρτίου



ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX
Παρ’ τα Χάπια σου
Take Your Pills
Η χρήση διεγερτικών με συνταγή, όπως τα Adderall, με στόχο τη βελτίωση των επιδόσεων είναι σε άνοδο. Τι κρύβεται πίσω απ' αυτήν την τάση;
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 16 Μαρτίου

Ραποκάλυψη: Σεζόν 1
Rapture
Μια σειρά ντοκιμαντέρ για την επίδραση του χιπ χοπ στον παγκόσμιο πολιτισμό. Συμμετέχει ένα πλήθος καλλιτεχνών διεθνούς φήμης.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 30 Μαρτίου

ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ NETFLIX
Οι Ευχούληδες: Το Πάρτι Συνεχίζεται! Σεζόν 2
Trolls: The Beat Goes On!
Καθώς η Πόπι φέρνει μια νέα εποχή ειρήνης στο Τρολοχωριό, με πολλά πάρτι, σπορ και εορταστικές εκδηλώσεις, ο Μπραντς προσπαθεί να γίνει πιο καταδεκτικός στη διασκέδαση.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 9 Μαρτίου

Στρετς Άρμστρονγκ: Η Απόδραση
Stretch Armstrong: The Breakout
Όλοι οι κακοί που έχουν κατατροπώσει οι Φλεξ Φάιτερς καταφέρνουν να αποδράσουν από τον Πύργο του Ρουκ. Είναι στο χέρι των ηρώων μας να σώσουν το Τσάρτερ Σίτυ.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 9 Μαρτίου
ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΣΟΟΥ ΤΟΥ NETFLIX
Ρίκι Ζερβέ: Ανθρωπότητα
Ricky Gervais: Humanity
Ο Ρίκι Ζερβέ ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Λονδίνου και αναρωτιέται με καυστικό τρόπο πώς περνούν τα χρόνια, πώς κακομαθαίνουμε, αν θα κάνει παιδιά και άλλα.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 13 Μαρτίου

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ NETFLIX
Ο Επιζών της Επόμενης Μέρας: Σεζόν 2
Designated Survivor
Με τη συνωμοσία να μπαίνει σε πιο επικίνδυνα μονοπάτια, ένας δυναμικός δικηγόρος γίνεται μέλος της ομάδας του προέδρου Κέρκμαν, ενώ η Γουέλς συμμαχεί με έναν κατάσκοπο.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 1 Μαρτίου

Ρίβερντεϊλ: Σεζόν 2
Riverdale
Ο φόνος του Τζέισον Μπλόσομ ήταν μόνο η αρχή. Στη δεύτερη σεζόν, η δολοφονική απόπειρα κατά του Φρεντ Άντριους απειλεί να ρίξει ολόκληρη την πόλη στο σκοτάδι.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 8 Μαρτίου

Δυναστεία: Σεζόν1
Dynasty
Ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να ενταχθεί στην οικογένεια, ενώ οι Κάριγκτον και οι Κόλμπι βρίσκονται σε διαμάχη για τον έλεγχο της περιουσίας και των παιδιών τους.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 10 Μαρτίου

iZombie
Μια φοιτήτρια ιατρικής-ζόμπι προσπαθεί να παραμείνει άνθρωπος τρώγοντας εγκεφάλους στο νεκροτομείο, ενώ ανακαλύπτει το νέο της χάρισμα για την επίλυση εγκλημάτων.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 3 Μαρτίου

Μαύρος Κεραυνός: Σεζόν1
Black Lightning
Πρώην αυτόκλητος τιμωρός και νυν λυκειάρχης αποφασίζει να αφήσει πίσω την ήσυχη ζωή και να επιστρέψει στη μάχη κατά του εγκλήματος στη Νέα Ορλεάνη.
Ημερομηνία λανσαρίσματος: 6 Μαρτίου

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*