Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το πρώτο trailer για τη sci-fi κωμωδία Avenue 5 του HBO

Το Avenue 5 είναι η νέα κωμωδία επιστημονικής φαντασίας που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στο κανάλι HBO. Το πρώτο trailer μας εξοικειώνει με το σενάριο της σειράς, μας συστήνει στο πλήρωμα, αλλά και τους επιβάτες του διαστημικού κρουαζιερόπλοιου “Avenue 5”. O αγαπημένος σε όλους Hugh Laurie, γνωστός σε ακόμη περισσότερους ως “Doctor House”, αυτή τη φορά υποδύεται τον καπετάνιο του αστρόπλοιου, Ryan Clark. Όλα βαίνουν καλώς, ώσπου μία απρόσμενη συμφορά προκαλεί σύγχυση ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος, το οποία προσπαθούν απεγνωσμένα να δώσουν λύση.

Τον Hugh Laurie θα συνοδεύουν οι Josh Gad, Rebecca Front, Lenora Crichlow, Zach Woods και Ethan Philips, με τον τελευταίο να έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής για τον ρόλο του ως Neelix στη σειρά Voyager. Να σημειωθεί πως ο πήχης σχετικά με την ποιότητα της σειράς είναι αρκετά ανεβασμένος, καθώς δημιουργός της είναι ο Armando Iannuci, υπεύθυνος για τις επιτυχίες των σειρών “Veep” και “The Thick of It”, οι οποίες χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο και έξυπνο χιούμορ τους. Προς στιγμήν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το ακριβές ύφος της σειράς, αλλά από υποθέσεις μπορεί κανείς να περιμένει άφθονη σάτιρα αναμεμειγμένη με κοινωνικά μηνύματα.


Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το πρώτο επίσημο teaser trailer

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*