Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το “The Infinity Saga Collector’s Edition” περιλαμβάνει 23 ταινίες του MCU σε 4Κ Blu-ray

*
Το “The Infinity Saga Collector’s Edition” είναι μία συλλογή αποτελούμενη από τις 24 ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, που ανήκουν στο Infinity Saga. Επιπλέον, θα περιλαμβάνεται ένα Bonus Disc, το οποίο θα εμπεριέχει και νέες, αποκλειστικές deleted και extended σκηνές, οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στις ψηφιακές εκδόσεις. Να σημειωθεί πως πρόκειται για την μοναδική συλλογή της Marvel, μέχρι στιγμής, που κυκλοφορεί σε 4Κ ποιότητα.

Κάθε Limited Edition signature box θα είναι αριθμημένο και θα συνοδεύεται από ένα ευχαριστήριο γράμμα του Kevin Feige, παραγωγού των Marvel Studios, αλλά και ένα πανέμορφο συλλεκτικό εικαστικό του πασίγνωστου σχεδιαστή Matt Ferguson.


Παρόλο που πρόκειται για μία εντυπωσιακή και εξαιρετικά συλλεκτική συλλογή, το “The Infinity Saga Collector’s Edition” κυκλοφορεί στις 15 Νοέμβρη στην δύσπεπτη τιμή των $549.99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*