Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς Cobra Kai στο Netflix (trailer)

Όπως ανακοινώθηκε, η τέταρτη σεζόν της σειράς Cobra Kai θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Δεκέμβριο. Το All Valley Karate Tournament επιστρέφει και το tag line είναι: "the soul of the valley is on the line".

Πριν μερικές εβδομάδες επιβεβαιώθηκε η παρουσία ενός ακόμα χαρακτήρα από τις ταινίες Karate Kid. Πρόκειται για τον Terry Silver, τον οποίο υποδύεται ο Thomas Ian Griffith. Αυτός επιστρέφει για να βοηθήσει τον φίλο του John Kreese να λειτουργήσει τη σχολή Cobra Kai, χρησιμοποιώντας πάντοτε ακραίες μεθόδους. Ο Silver ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Kid Part III, όπου είχε επίσης βοηθήσει τον Kreese στην προσπάθειά τον να εκδικηθεί τον Daniel και τον Mr. Miyagi.


Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι William Zabka ως Johnny Lawrence, Ralph Macchio ως Daniel LaRusso, Xolo Maridueña ως Miguel Diaz, Tanner Buchanan ως Robby Keene, Mary Mouser ως Samantha LaRusso, Peyton List ως Tory Nichol, Courtney Henggeler ως Amanda LaRusso, Vanessa Rubio ως Carmen Diaz, Jacob Bertrand ως Hawk, Gianni Decenzo ως Demetri και Martin Kove ως John Kreese.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*