Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Δεκέμβριο του 2022 στο Netflix η πρεμιέρα της ταινίας Pinocchio του Guillermo del Toro (trailer)

Έπειτα από αρκετό καιρό αναμονής, δημοσιεύτηκε το πρώτο teaser trailer της ταινίας Pinocchio που προετοιμάζει για λογαριασμό του Netflix ο Guillermo del Toro.

Τα γεγονότα τοποθετούνται στην Ιταλία, τη δεκαετία του 1930, εποχή που η χώρα βρίσκεται υπό τη διοίκηση του δικτάτορα Benito Mussolini και για μια ακόμα φορά το σενάριο αφορά μια ξύλινη μαριονέτα που ζωντανεύει, προς μεγάλη έκπληξη του δημιουργού της. Όμως σε αυτή την περίπτωση ο Pinocchio (Gregory Mann) θα δείξει γρήγορα την κακή πλευρά του εαυτού του και για τον λόγο αυτό θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Geppetto (David Bradley), που ναι μεν αγαπάει τον γιό του, αλλά δεν ανέχεται να τον βλεπει να συμπεριφέρεται σαν κακό παιδί. Όπως θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Sebastian J. Cricket (Ewan McGregor) μας προειδοποιεί πως υπάρχουν ακόμα πολλά που θα πρέπει να ειπωθούν.


Ο Mark Gustafson έχει ρόλο συν-σκηνοθέτη σε σενάριο των del Toro και Patrick McHale. Στο πλευρό των πρωταγωνιστών οι David Bradley, Tilda Swinton, Christoph Waltz, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson και Burn Gorman.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*