Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ιανουάριο η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς Ozark στο Netflix (trailer)

Το αποκάλυψε την ημερομηνία πρεμιέρας του πρώτου μέρους της τέταρτης σεζόν της βραβευμένη σειράς Ozark. Πιο συγκεκριμένα, τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα από τις 21 Ιανουαρίου 2022. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα σύντομο teaser trailer.

To είναι μια δραματική σειρά που ακολουθεί την οικογένεια Byrde η οποία από τα προαστια του Σικάγο μετακινούνται στο Ozarks του Missouri, όπου βιώνουν επικίνδυνες καταστάσεις. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον καπιταλισμό, τη δυναμική της οικογένειας και την επιβίωση, μέσα από τα μάτια των κατοίκων της σύγρονης Αμερικής.


Πρωταγωνιστούν οι Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner. Στο πλευρό τους οι Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Charlie Tahan, Jessica Frances Dukes, Lisa Emery, Felix Solis, Damian Young, Alfonso Herrera, Adam Rothenberg, John Bedford Lloyd, Joseph Sikora, Bruno Bichir, CC Castillo, Katrina Lenk, Bruce Davison, Ali Stroker και Veronica Falcón.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*