Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο του 2017 η πρεμιέρα του Star Wars: Episode VIII

Το όγδοο κεφάλαιο της σειράς Star Wars αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου του 2017, σύμφωνα με τον πρόεδρο της και CEO της Disney Bob Iger. Τόσο το σενάριο όσο και την σκηνοθεσία του Star Wars: Episode VIII υπογράφει ο Rian Johnson (σκηνοθέτης του Looper and Brick), ενώ την παράγωγη της ταινίας έχουν αναλάβει οι Kathleen Kennedy και Ram Bergman. Το νέο μέρος του Star Wars θα προβληθεί στους κινηματογράφους 40 χρόνια και μία ημέρα μετά την πρώτη ταινία (Star Wars: A New Hope), η οποία έκανε ντεμπούτο το 1977, ενώ θα αποτελεί συνέχεια του Star Wars: The Force Awakens, η πρεμιέρα του οποίου αναμένεται τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, η Disney ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα της πρώτης stand-alone Star Wars ταινίας με τίτλο Rogue One, έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου του 2016.



Τέλος, τα γυρίσματα (του Rogue One) θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Λονδίνο. Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Gareth Edwards (Godzilla), ενώ η Felicity Jones θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*