Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάρτιο ξεκινούν τα γυρίσματα για την 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix

*
Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έκανε πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν του The Witcher στο Netflix και τα γυρίσματα για την τρίτη ξεκινούν σύντομα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα MME, το σενάριο για το νέο κύκλο επεισοδίων ξεκίνησε να γράφεται στα μέσα του περσινού καλοκαιριού και μέχρι και τα τέλη του 2021 είχε ολοκληρωθεί. Ξέραμε επίσης πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, και πλέον μάθαμε πως ο προγραμματισμός μιλάει για τις αρχές του Μαρτίου. Όλα αυτά βέβαια είναι ακόμη στον αέρα, μιας και υπάρχει από τη μία η πανδημία που δεν έχει λήξει και ακόμη αλλάζει παντού τα δεδομένα και από την άλλη το γεγονός πως η παραγωγή φεύγει από τα Arborfield Studios για να πάει στα Longcross Studios. Εκτιμάται, δε, πως μέχρι και τον Αύγουστο θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα προχωρήσει μετά με γρήγορους ρυθμούς το μοντάζ και η επεξεργασία του υλικού για να βγει στους τηλεοπτικούς δέκτες την άνοιξη του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*